На фокус

КЦМ 2000 е носител на наградата „Партньор на общините“

 |  Прочетено: 944

КЦМ 2000 получи приз  „Партньор на общините“ от Националното сдружение на общините на Република България. Холдингът получи своята номинация от община Куклен като резултат на дългогодишното и ползотворното партньорство. Официалната церемония по награждаването се състоя на 20 септември в к.к. Албена, където традиционно се провежда годишната среща на местните власти.

Наградата получи г-жа Мариана Гуркопашова, главен директор „Управление на човешкия капитал“ на КЦМ 2000 ГРУП. Тя благодари за признанието и отбеляза, че добър и устойчив бизнес се изгражда в добра и устойчива социална среда и партньорство. Г-жа Гуркопашова добави също, че всяка година КЦМ 2000 Груп и община Куклен изготвят годишната програма за подпомагане на общината заедно и работят по нея заедно.

Корпоративната социална отговорност е мерило за организационната култура и зрялост на една компания. Това разбиране е част от стратегията за устойчиво развитие на КЦМ 2000 Груп. Дружеството реализира множество проекти в партньорство с общините Пловдив, Асеновград и Куклен в сферата на здравеопазването, културата, инфраструктурата, образованието и спорта.