На фокус

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ „5 НОЕМВРИ – ДЕН НА МЕТАЛУРГА”

 |  Прочетено: 1161

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

ДО

РЪКОВОДИТЕЛИТЕ И КОЛЕКТИВИТЕ

НА ПРЕДПРИЯТИЯТА ОТ ЧЕРНАТА И ЦВЕТНА МЕТАЛУРГИЯ

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

СКЪПИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

 

ОТ ИМЕТО НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ НА МЕТАЛУРГИЧНАТА ИНДУСТРИЯ И ЛИЧНО ОТ МЕН ПРИЕМЕТЕ ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ ПО ПОВОД ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК „5 НОЕМВРИ – ДЕН НА МЕТАЛУРГА”.

ДНЕС ЖИВЕЕМ И РАБОТИМ В ТРУДНИ ВРЕМЕНА НА СВЕТОВНА ПАНДЕМИЧНА КРИЗА. ТАЗИ СИТУАЦИЯ НИ ПРИНУДИ ДА НАРУШИМ ТРАДИЦИЯТА И ДА ПРОПУСНЕМ ТЪРЖЕСТВЕНОТО ЧЕСТВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК. ДЕНЯТ, В КОЙТО ОТЧИТАМЕ УСПЕХИТЕ, СПОДЕЛЯМЕ ПРОЕКТИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ И УСТОЙЧИВО  БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРСКАТА МЕТАЛУРГИЯ.

СЕГА СВEТЪТ Е ПРОМЕНЕН И НИЕ ПРЕМИНАВАМЕ ПРЕЗ ПЕРИОД НА ЗАГУБИ И ТРУДНИ МОМЕНТИ. ПРОБЛЕМИТЕ ПРЕОДОЛЯВАМЕ С РЕШЕНИЯ ЗА НОВА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА РАБОТА, ПРОМЯНА НА ПРОДУКТОВАТА СТРУКТУРА И НА ПАЗАРИТЕ. НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ЗАПАЗИМ ПРОИЗВОДСТВАТА И РАБОТНИТЕ МЕСТА. ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ОТЧЕТЕМ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ. НЕ СЕ ДОПУСНА ЗАКРИВАНЕ НА МОЩНОСТИ И ПРЕДПРИЯТИЯ. ТОВА СЕ ДЪЛЖИ  НА ВИСОКИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ НА УПРАВЛЕНСКИТЕ ЕКИПИ И РАБОТАТА НА ПЕРСОНАЛА. ДЪЛЖИ СЕ НА ОТГОВОРНИЯ И ВСЕОТДАЕН ТРУД НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕТАЛУРЗИ. ЗАТОВА ВЯРВАМЕ В НАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ КРИЗАТА.

НА ВСИЧКИ МЕТАЛУРЗИ, РЪКОВОДИТЕЛИ И РАБОТЕЩИ В ОТРАСЪЛА ПОЖЕЛАВАМ ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ДА ПОСТИГНЕТЕ МНОГО ЛИЧНИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!

ЩАСТЛИВИ ДНИ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

 

АНТОН ПЕТРОВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС