На фокус

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МЕТАЛУРЗИ!

 |  Прочетено: 334

ДО

РЪКОВОДИТЕЛИТЕ И КОЛЕКТИВИТЕ НА

МЕТАЛУРГИЧНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

СКЪПИ МЕТАЛУРЗИ,

 

Ръководството на Българската асоциация на металургичната индустрия поздравява ръководителите, специалистите, металурзите и всички работещи в предприятията-членове на БАМИ по случай професионалния празник  „5 ноември – Ден на металурга”.   

Вече 60 години на този ден заслужено отдаваме почит и уважение към металурзите за техния всеотдаен, отговорен и високоспециализиран труд, към всички свързали своята съдба с тази важна за съвременния свят професия. Вашият труд и висок професионализъм допринесе за новия облик на българската металургия, за превръщането й  във високотехнологичен и устойчиво развиващ се отрасъл. 

В условията на динамични промени, свързани с дигиталната и нисковъглеродна трансформация, ролята на металите и тяхното потребление ще расте. Българските металурзи са готови да отговорят на тези предизвикателства, да осигурят потребностите от метали за европейската и национална икономика.

Основа на тези постижения и най-голямо богатство са хората, които работят и създават продукция с високо качество и конкурентна на световните пазари.

 

Скъпи металурзи,

Бъдете здрави, щастливи и успешни, сега и в бъдеще!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

 

Д-р инж.Никола Рангелов

Председател на УС