На фокус

В навечерието на 15 септември ХОЛДИНГ КЦМ 2000 отпусна три различни стипендии

 |  Прочетено: 1394

В навечерието на 15 септември ХОЛДИНГ КЦМ 2000 отпусна три различни стипендии: учредената през 2019 година Национална стипендия КЦМ, стипендия за абитуриент в неравностойно положение към кампанията „Подкрепи една мечта“ и стипендия за дете в неравностойно положение към кампания „Музикални мечти“.

 

На тържествена церемония днес в компанията бяха представени носителите на Стипендия КЦМ за учебната 2022-23 година. Финансова подкрепа в размер на общо 25 200 лв. ще получат осем талантливи младежи от 7 различни университета в България и чужбина, а изучаваните от тях специалности са в сферата на инженеринга, денталната медицина, правото, икономиката и химията.

 

ХОЛДИНГ КЦМ 2000 застана финансово и зад благотворителната кампания под патронажа на президента на Република България Румен Радев „Подкрепи една мечта“, с която предоставя еднократна стипендия на абитуриент в неравностойно положение, продължил своето образование в университет.

 

Едно талантливо дете от Център за настаняване от семеен тип „Майка Тереза“ – Пловдив, ще изучава пиано, солфеж и история на музиката в рамките на една учебна година в Къща за музикални вълшебства „Дивизи“, благодарение на финансова подкрепа по програмата КЦМ Благодетел, част от програмата за Корпоративна и социална отговорност на ХОЛДИНГ КЦМ 2000. В рамките на стипендията детето ще получи възможността за концертни изяви пред широка публика.

 

Инвестицията в образованието на младите е инвестиция в бъдещето. ХОЛДИНГ КЦМ 2000 пожелава на всички стипендианти успешна и щастлива учебна година!