На фокус

„Юпитер 05” ООД отбеляза своя 30-годишен юбилей

 |  Прочетено: 769

ДО

ГОСПОДИН НИКОЛАЙ ИВАНОВ

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

ЮПИТЕР ХОЛДИНГА АД

 

ДО

КОЛЕКТИВА НА

„ЮПИТЕР 05” ООД

 

 

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ИВАНОВ,

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

 

Празниците са повод за отбелязване на успехи, за тяхното споделяне с колеги, приятели, партньори и съмишленици. Такъв е и днешният ден, в който отпразнуваме успехите на „Юпитер 05” ООД и неговия 30-годишен юбилей. По този повод приемете поздрави от Управителния съвет на Българската асоциация на металургичната индустрия с пожелания за още много успехи по пътя на  устойчивото развитие на  Юпитер Холдинг АД.

Създадените от Вас производства са  пример за съвременното израстване на българския предприемачески дух, на новаторство в подхода и  иновативното развитие на металната индустрия по веригите на преработка и добавена стойност.

През изминалите 30 години изградихте модерни мощности за преработката на метали, най-голямото съоръжение за тяхното поцинковане и усвоихте широка гама метални изделия и конструкции. Това определи и днешните Ваши лидерски позиции в  производството на ограничителни системи за пътища, създавайки сигурност и безопасност при превоза на пътници и товари.

Изминалата юбилейна за Вас година премина през невиждана за днешните поколения епидемична криза. Промени живота на хората, на бизнеса, спря икономиката и  нейното развитие. Но това на промени Вашето развитие, с отговорност и професионализмът преодоляхте тези проблеми. Честването беше забавено, но незабравено и днес с гордост се отбелязват постигнатите успехи. Нека през годините се умножават, да водят до просперитет на  Юпитер 05 ООД и Юпитер Холдинг АД.

За Българската металургична индустрия е чест да присъства на този празник,  а Вие да бъдете част от българската металургична общност.

На Вас, на цялото ръководство и колектива пожелаваме здраве, професионални и лични успехи, щастливи дни!

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

  

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ