На фокус

КЦМ 2000 Груп представи новите си стипендианти

 |  Прочетено: 2026  | 

На тържествена церемония, КЦМ 2000 ГРУП представи студентите, спечелили „Стипендия КЦМ“ за учебната 2020/2021 година.

През тази година в престижния национален конкурс взеха участие 28 изявени български студенти от 9 университета в България, Австрия, Италия и Шотландия.

Осемте студенти, които успяха да впечатлят комисията с есетата си на тема „Индустрия 4.0 и кръговата икономика“ и „Ролята на цветните метали за съхранението на енергия“ ще получат финансова подкрепа на обща стойност 27 000 лв. Индивидуалните месечните вноски от по 400 лв. ще позволят на младите хора да се съсредоточат в своето образование и в изучаваните от тях специалности „Химически технологии и процесно проектиране“, „Биотехнологии“, „Автоматика“, „Автомобилен дизайн“, „Икономика и бизнес администрация“, „Индустриално инженерство“, „Компютърни науки и мениджмънт“.

Румен Цонев, Главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 ГРУП, отправи поздрав към стипендиантите и сподели:

„Нашата стипендия има една отличителна черта – стипендиантите нямат ангажимент да дойдат да работят в КЦМ, но ако някой от вас реши да кандидатства за работа при нас, ще бъде избран с предимство. А наша грижа е да направим нашата компания такава, че вие да искате да дойдете да работите при нас. Ние работим в тази посока и ако успеем да се срещнем, ще бъде чудесно!"

Пожелаваме на всички участници в национален конкурс "Стипендия КЦМ" успешна учебна година!