На фокус

КЦМ 2000 Груп с поредно домакинство на международен форум на металургичната индустрия

 |  Прочетено: 5057

КЦМ 2000 Груп е домакин на „Трета международна цинкова конференция в Европа“, която ще се проведе в Пловдив от 15 до 17 май. Организатор на събитието е Международната цинкова асоциация (IZA), в която КЦМ членува вече 25 години.

Успешният модел за развитие на КЦМ 2000 Груп продължава да привлича международни събития за металургичната индустрия. След домакинството ни на първия международен конгрес на иновативна технология за производство на олово миналата есен, сега КЦМ има честта да покаже своите иновативни практики в производството на цинк. В конференцията ще вземат участие 120 представители от 53 фирми и организации, включително и най-големите производители на цинк. КЦМ ще посрещне участници от 33 държави, сред които САЩ, Хонконг, Южна Корея, Бразилия, Индия, Турция, Египет, Иран, Русия, Казахстан, Узбекистан, Австралия и всички европейски държави.

Това е поредното доказателство, че работим в правилната посока. Инвестициите във високотехнологични процеси са пътят за подобряване на конкурентоспособността на КЦМ 2000 Груп и осигуряване на безопасни условия на труд на работещите в групата. Политиката на КЦМ е насочена и към опазване на ресурсите, грижата за околната среда и развитието на общността в региона.